Landelijk F-ACT Congres d.d. 24 september ’20

Het 18de F-ACT Congres wordt op donderdag 24 september 2020 op het Landgoed Willibrordus in Heiloo (Noord-Holland) door GGZ NHN georganiseerd.

 GGZ Noord-Holland-Noord vraagt zich op 24 september af hoe Flexibel F-ACT is anno 2020
Hoe passen we nieuwe inzichten en ontwikkelingen in het F-ACT model zonder de essentiële elementen te verliezen?

GGZ Noord-Holland-Noord neemt jou als deelnemer mee in het krachtige veranderproces van ‘Specialisten samen in de wijk’ (SSIW) dat sinds september 2017 is ingezet bij GGZ NHN. Dit vernieuwde wijkgericht werken gaat uit van GGZ-behandeling op maat voor burgers van alle leeftijden. Het uitgangspunt is een psychisch gezonde wijk. Met deze ontwikkeling draagt GGZ NHN bij aan duurzame ambulantisering van de geestelijke gezondheidszorg.

Het thema is opwindend, inspirerend en leerzaam omdat de maatschappelijke dynamiek de GGZ- branche uitdaagt om midden in de maatschappij te staan en daar de specialistische zorg van GGZ NHN te verweven in bestaande en nieuwe maatschappelijke en sociale structuren. F-ACT is daar een uitstekende basis voor, maar het is geen statisch model. Hoe kan F-ACT verder groeien tot een werkelijk geïntegreerde GGZ? Welke rol speelt een organisatie in het leven van iedereen die dat nodig heeft? En tot slot, hoe draait GGZ NHN als een goed geoliede radar in het herstelproces van de patiënten?

Noteer de datum en locatie svp in je agenda van 2020, meer informatie volgt in 2020 dus hou je mailbox in de gaten! En……… leden hebben ook dit jaar weer € 25,- korting op de deelnemersentree.