Twitter

Wij zoeken een nieuwe voorzitter voor onze vereniging. Wil je meer weten om deze mooie uitdaging aan te gaan, mail dan svp naar info@f-actnederland.nl - de vacaturetekst wordt jou dan toegestuurd.
h J R
@factnederland
Bij onze vereniging F-ACT Nederland is de vacature 'voorzitter' beschikbaar gekomen. Interesse of meer weten? Stuur een mailbericht naar info@f-actnederland.nl dan krijg je de vacaturetekst toegestuurd.
h J R
@factnederland
Wat een mooi programma hebben we samengesteld voor ons jubileum FACT Congres op 22 juni in Amersfoort. Zie https://t.co/EwJUZguZeQ Meld jij je ook aan?
h J R
@factnederland
Save the date: 20-22 September '23 the EAOF congres in Leuven https://t.co/0w70000ROL
h J R
@factnederland
Meld je ook aan als Lid van F-ACT Nederland via https://t.co/WBcGqrNCkE voor € 50,- per jaar en verdien snel € 25,- korting op het Landelijk FACT Congres van 22 juni 2023 te Amersfoort. Steun de vereniging en blijf op de hoogte van FACT via de F-ACTUEEL e.d.
h J R
@factnederland
Wedstrijd van het CCAF: beste idee om herstel te bevorderen en/of samenwerking in het (in)formele netwerk te verbeteren, kortom een INNOVATIEF idee. Mail deze naar info@ccaf.nl voor 28 feb '23 en win mogelijk ook € 500,-.
h J R
@factnederland
🗓️Staat dinsdag 7 maart 2023 al in jouw agenda?! https://t.co/RnErwNbfi0
h J R
@factnederland
Belangrijke datum: donderdag 22 juni 2023. Noteer ons FACT Congres ter ere van 20 jarig jubileum in jullie agenda's, zie: https://t.co/dvgv5rINSr
h J R
@factnederland
🗓️📌Noteer 22 juni 2023 alvast in de agenda's en schrijf je ook in voor het Feestelijk Jubileum Fact Congres in Amersfoort. Heel graag tot ziens!! https://t.co/dvgv5rINSr
h J R
@factnederland
Sinds 18/11 mag vereniging F-ACT Nederland 2 nieuwe bestuursleden welkom heten: Saskia van Dalen (familie ervaringsdeskundige Altrecht) en Matty van Loon (orthopedagoog generalist / regiebehandelaar FACT Amarant) zie https://t.co/02nxzxmss7
h J R
@factnederland