F-ACT Congres 2015

F-ACT Congres 2015 in Amsterdam

Met trots maken Arkin en GGZ InGeest het programma bekend voor het F-ACT Congres op 17 september in het Muziekgebouw ’t IJ en het naastgelegen BIMhuis te Amsterdam. Dit jaar staat het F-ACT Congres in het teken van herstelondersteuning.

De opening wordt verzorgd door de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Naast sprekers en workshops zijn er dit jaar ook theater- en filmvoorstellingen. De eerste Remmers van Veldhuizenlezing wordt uitgesproken en het nieuwe handboek F-ACT wordt gepresenteerd.

Andries Baart, de geestelijk vader van de presentatiebenadering komt. In zijn lezing gaat Baart in op de betekenis en waarde van kwetsbaarheid. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Victor Mids, bekend van het programma Mind F*ck. Mids is een illusionist met een doctorsgraad. Op uitzonderlijke wijze brengt hij deze twee werelden samen.

Verder kunnen we melden dat Irene van de Giessen, Tim Kreuger, Jerry Allon, Bauke Koekoek, Harry Gras, Hans Kroon, Niels Mulder, Remmers van Veldhuizen, Bram Berkvens, Martijn Kole, Philippe Delespaul, Kim Helmus, Frits Bovenberg, Tom Rusting, Berber van der Vleugel, Jaap van Weeghel en nog vele anderen gaan spreken.

Informatie en aanmelden

Het hele programma is te vinden op www.factcongres.nl. U kunt zich hier ook aanmelden. Ook de eerste 100 aanmeldingen verloten wij tien exemplaren van het nieuwe F-ACT-handboek. 

 

[Download niet gevonden] [Download niet gevonden]