Top 3 FACT Inspiratieprijs 2023 – vanuit FACT Congres 22 juni jl.

Tijdens het 20e FACT Congres vond de prijsuitreiking van onze FACT Inspiratie-wedstrijd plaats.

De top 3 is geworden:

1e prijs voor VNN (olv Jojanneke Briek en Judith Brinkhuis) voor het project ‘Palliatieve zorg binnen de fact-teams’ waar Jojanneke ook een workshop over heeft gegeven tijdens ons FACT Congres. En wat ook aan bod is gekomen tijdens de workshop ‘Innovatieve ideeën in de FACT-zorg’.

IMG_8351.heic (108 downloads ) zie filmpje:  https://youtu.be/2Tq9qR10sPs

De 2e prijs is gewonnen door GGZ Noord-Holland Noord voor de training ‘Stoppen met behandelen voor FACT-teams’ olv Marjolein Koementas-de Vos en Marijke van Putten (zie foto).  Idem tijdens de workshop ‘Innovatieve ideeën in de FACT-zorg’.

IMG_8345.heic (108 downloads ) zie filmpje:  https://www.youtube.com/watch?v=ReyfzJcmpmA

En een prachtige 3e prijs is gewonnen door een ander team van GGZ Noord-Holland-Noord over ‘Verantwoord minderen van medicatie: de expertise van de Afbouwpoli bij GGZ Noord-Holland Noord’. Idem tijdens de workshop ‘Innovatieve ideeën in de FACT-zorg’.

IMG_8342.heic (110 downloads )  zie filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=BL22uggrV5k

Ook de werkgroep olv Selene Veerman van GGZ Noord-Holland Noord met ‘Clozapine Plus Werkgroep’ hebben een pareltje ontwikkeld voor mensen met therapieresistente psychose, waaraan ook aandacht is besteed tijdens de workshop ‘Innovatieve ideeën in de FACT-zorg’ en FACT collega’s aan Selene Veerman allerlei vragen konden stellen.

Filmpje: https://youtu.be/SYDBAzsnKQ8